Виставка живопису Віто Каторгі «Янголи і демони»

Поціновувачі сучасного мистецтва в певні моменти свого життя доходять до філософських роздумів щодо його багатогранності, особливості, призм сприйняття та кутів, під якими варто таке мистецтво розглядати. Кожен із жителів урбанізованого міста має своїх янголів, своїх демонів. Хтось вчиться їх викорінювати, комусь легше їх сприйняти, та більшість надає їм так званих «канонічних ликів» та існує поряд із тими ликами, не вважаючи за потрібне «знайомитись» та «вести війну втілень» своїх альтер-его. Митець, будь то скульптор, художник чи архітектор, – це людина, що завжди зацікавлена у пошуках нових форм, того, що не мало відображення у величному світі творінь, адже це єдиний шлях зачепитись та такій швидкоплинній історії.

Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе представляє абсолютно нову, концептуальну, не схожу ні на що виставку художника Віто Каторгі «Янголи і демони», що стане проявом великої сміливості автора у демонстрації загалу свого сприйняття потойбічних світів, підтримкою естафети творчого загострення Пабло Пікассо.

Виставка триватиме з 28 березня по 7 квітня 2018 року, святкове відкриття відбудеться 30 березня о 17:00!

Про автора: Художник-живописець Вадим Каторгін (1964) (псевдонім Vito Katorgi) народився в місті Кременчук, після служби в армії волею долі залишився у місті Москва. Навчався у Московському державному академічному художньому інституті ім. В.І. Сурікова при Російський академії мистецтв. У 2014 році активно підтримував події Майдану, створив багато робіт із цієї тематики. На останній виставці в Москві у травні 2014, що мала назву «Понаїхали», отримав жорстку відмову у виставленні робіт з тематикою Революції Гідності, почувши «буде скандал або посадять», після чого повернувся на Батьківщину. З 2004 року є активним членом світового руху MAIL ART.

Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе
Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе