«МРІЇ ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ» — виставка живопису

shapka

В рамках проекту «Різдвяна феєрія»

Найкращі спогади із життя кожної людини – це дитячі спогади…

Метушливі, інколи соромливі, але завжди теплі і хвилюючі. Саме такі спогади творитиме Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе спільно із родиною Якимець 19 грудня 2017 року, відкриваючи можливість для реалізації задумів маленьких чарівників. Завдяки зусиллям молодої і талановитої художниці Анжеліки Якимець, її прагненню подарувати кожній маленькій особистості чарівну казку, День Святого Миколая на Київському Монмартрі наповниться подарунками, яскравими фарбами у прямому сенсі, і отримає продовження у відкритті виставки дитячих робіт! Доторкніться до цієї миті, завітайте на свято до Музею-майстерні!

Одне із основних покликань сучасного музею — будувати культурні мости, допомагати у визначенні протистояння добра і зла, хорошого і поганого.
У всьому цьому головують Люди Мистецтва , оскільки саме вони є лакмусовими папірцями подібних проявів людських формацій. Серед найважливіших соціальних проектів, які реалізував Музей-майстерня І. П. Кавалерідзе у 2017 році спільно із ГО «Місія зі збереження культурного надбання етноспільнот України «Скрижалі» та художницею Анжелікою Якимець один з найвищих щаблів належить виставці живопису «Мрії здійснюються» учнів студії  «Веселка» міста Красногорівка та народної художньої студії «Степ» міста Мар’їнки Донецької області в рамках «Різдвяної феєрії».
10 дітей, 10 абсолютно різних характерів, думок, художніх стилів, фантазій. Але усі вони об’єднані війною. Їм усім боляче, вони усі дивились їй в очі. І саме з уст цих дітей ми отримали заклик до миру, єднання, розсудливості.
Ця виставка дитячих робіт надзвичайна складна для дорослих, але лише такі проекти змушують нас усвідомити реальну цінність фундаментальних речей. Ці діти малюють справжній мир, за який варто боротись і якому варто довіряти.

Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе
Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе