OPEN CALL| Kavaleridze. Re: vision 10.09. — 30.09.2018

Міждисциплінарний центр розвитку мистецтва та культури “Dream Projects” спільно з музеєм-майстернєю І.П.Кавалерідзе та за підтримки Українського Культурного Фонду та у партнерстві з Adam Mickiewicz Institute оголошує конкурс для митців країн Східного партнерства та Польщі, які працюють з новими медіа.
10 днів у серці Києва буде відбуватись Міжнародна програма мистецьких резиденцій “Kavaleridze. RE:VISION”. Аплікуйте, та перемагайте! У Києві вас чекає потужна команда кураторів та дослідників, що допоможуть зануритись у контекст міста та творчість великого митця, щоб втілити ваші неймовірні ідеї.
До участі запрошуємо митців з країн: Азербайджан, Білорусь, Вірменія, Грузія, Молдова, Україна та Польща, які працюють з новими медіа та цікавляться збереженням культурної пам’яті радянського періоду.
Митцям пропонуємо дослідити діючу експозицію, архів та фонди музею-майстерні та переосмислити частину спадку І.П.Кавалерідзе, скульптора, режисера, сценариста методами діджиталізації та пошуки нового бачення презентації музею для відвідувачів.
Ми прагнемо сформулювати разом ефективні методи переосмислення радянської спадщини у процесах декомунізації. Іноземний досвід роботи з аналогічними історіями ми об’єднаємо для створення успішного кейсу в Україні.
За результатами програми відбудеться 10-денна публічна презентація проекту з паралельною освітньої програмою.
Переможцям конкурсу ми забезпечуємо: транспортні витрати, проживання, обов’язкове страхування та харчування, а також простір для роботи, матеріали та техніку для створення робіт.
Всі заходи відбудуться у Києві в Музеї-майстерні І.Кавалерідзе на Андріївському узвозі, 21.

КУРАТОРКА Вікторія Данелян.
Мета нашого проекту — реформація музейних інституцій впровадження інновацій, цифрових технологій та діджиталізації у сфері культури і мистецтва, інтеграція музею у місцеву спільноту, демократизація, залучення різних верств суспільства для переосмислення культурної спадщини радянського періоду у контексті творчого спадку українського радянського скульптора, режисера, сценариста Івана Кавалерідзе.

УМОВИ подачі заявок: за посиланням https://goo.gl/forms/WqafAQhUlDkU8Vqk1
ДЕДЛАЙН: Заявки можна подавати до 23:59 годин 30 вересня 2018
КОНТАКТИ:
E-mail: [email protected]
Контакти для працівників ЗМІ для коментарів та акредитації:
+380677067581 Людмила
…………………………………….

OPEN CALL 
Kavaleridze. RE:VISION
Міжнародна мистецька резиденція
нових медіа
з 10 до 30 вересня

Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе
Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе