ВИСТАВКА живопису, графіки,фотографії — Г.Делієв,О.Ктиторчук

сайт2
Живопис та фотографія
Більшість медіа-персон сучасної України — люди однієї професії. Це й не дивно — творчість, у чому б вона не знаходила своє втілення, займає увесь ресурс людських сил і можливостей. Серед надзвичайно яскравих телепостатей знаходяться і ті, хто відкриває у собі багато граней власного таланту, які органічно переплітаюсь в одне ремесло, або ж настільки протилежні, що майже неможливо повірити в те, що всі ці фізичні чи метафорично-образні творіння належать особистому генію однієї людини. У суспільстві нашої держави не існує людей, старших 20 років, кому був би не відомий комік Георгій Делієв. Так само, як не існує нині й молоді, кому не був би знайомий фотограф Олександр Ктиторчук. Вони різні, як і їх творчість. Але їх змогло з’єднати у єдиний синтез величне і вічне — Мистецтво. Живопис і фотографія.

14 листопада в Музеї-майстерні І. П. Кавалерідзе відбулось відкриття виставки живопису та графіки Г. Делієва та фотографій О. Ктиторчука. Серед галасливого театру барв, спалахів фотокамер, численних неформальних розмов та протокольних інтерв’ю можна було побачити справжніх зірок, що наповнили зали Музею світлом своїх посмішок. Театр повсюди — серед натовпу, на полотнах, у фотороботах!
Щоб переконатися у майстерності поєднання мистецьких граней, варто побачити виставку на власні очі, запрошуємо до світу контрастів!

Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе
Музей-майстерня І.П. Кавалерідзе